Peter Markus verruilt RTL voor Online Seminar

Peter Markus is per 1 maart toegetreden als Manager Strategic Partnerships bij het webinarplatform voor de zakelijke markt Online Seminar. Markus werkte voorheen als Content Mediastrateeg bij RTL Nederland en Client Lead Zakelijke markt bij Ad Alliance. Bij Online Seminar is hij verantwoordelijk voor het realiseren van de (internationale) groeiambities en het door ontwikkelen van de zakelijke partnerships in de landen Nederland, België en Spanje.

Marthijn Pieters, CEO van Online Seminar: “De afgelopen jaren heb ik intensief met Peter samengewerkt in zijn rol als strateeg bij RTL. De wijze waarop hij interactie, data en broadcasting verpakt in een heldere propositie is zijn grote kracht. In de afgelopen periode is de vraag naar online events, interactieve en data-gedreven webinars, en zakelijk online leren explosief gestegen. Als bedrijf willen wij daarom onze grotere cliënten betere maatwerkoplossingen kunnen bieden. Met het aantrekken van Peter denken wij hierin de juiste persoon te hebben gevonden. Peter neemt voor ons als Manager Strategic Partnerships het voortouw in het opzetten en verstevigen van langdurige en waardevolle klant relaties.”

Peter Markus: “Webinarexpert en state-of-the-artplatform Online Seminar was al een succesvolle speler in de zakelijke markt, maar speelt vandaag de dag nog beter in op de digitale behoefte van bedrijven. Als marktleider in de financiële sector, maar ook de zakelijke dienstverlening, media, zorg, farma en overheden, geeft Online Seminar mij een veelzijdige opportunity om mee te kunnen bouwen aan de internationale groei en ambities. Een mooie stap, na zeven jaar met veel plezier voor RTL te hebben gewerkt.”

Peter Markus (37) was tot voor kort Content Mediastrateeg bij RTL Nederland en Client Lead Zakelijke markt bij Ad Alliance, waar hij sinds 2014 verantwoordelijk was voor het zakelijke domein RTL Z en daarnaast ook RTL Nieuws, Buienradar, Bright, EditieNL en de maatschappelijke programma’s van Beau van Erven Dorens, zoals ‘Het Rotterdam Project’, ‘De Sleutel’ en ‘Beau en de Veteranen’. Hij heeft campagnes verzorgd voor merken als onder andere Nespresso, Vattenfall, Accenture, Rabobank Nederland, Huawei, Deloitte, ING, ABN Amro, Mees Pierson en Roche Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*