Peter de Bie en Mieke van der Weij te gast op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt op oudejaarsdag tussen 12.00 en 14.00 uur het veelbesproken radioduo Peter de Bie & Mieke van der Weij én Oranje Leeuwin Jackie Groenen. Verder: veel verse bloopers in het radioflateroverzicht van 2017.

Het radioduo Peter de Bie en Mieke van der Weij, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, maakt in het nieuwe jaar een veelbesproken comeback bij Omroep MAX. De Bie en Van der Weij presenteerden jarenlang het populaire NPO Radio 1-programma De Nieuwsshow, maar na een conflict met AVROTROS maakte het duo de overstap naar MAX.

Jackie Groenen, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, was afgelopen zomer één van de uitblinkers bij de Oranje Leeuwinnen, het Nederlands vrouwenvoetbalteam dat in eigen land kampioen werd. De nummer 14 strooide met steekpasjes en assists. Bijna had Groenen overigens niet voor Nederland, maar voor België gespeeld. En bijna koos ze voor de judomat in plaats van de bal.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt kijkt zondag met schaatscoach Jac Orie onder het genot van een oliebol terug op het spectaculaire Olympisch kwalificatietoernooi. En tot slot presenteert De Perstribune een ruim, vierdelig overzicht van alle radiobloopers van 2017.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 31 december
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*