Pers- en PR-Coördinator

Voor de marketingafdeling van deze radio-exploitant zijn wij op zoek naar een Pers- en PR-Coördinator.

Je hebt een uitstekend netwerk binnen alle uiteenlopende media, van tijdschriften tot TV-programma’s en van websites tot fotografen. 

Wat ga je doen?
De Pers & PR-Coördinator werkt voor alle merken van dit bedrijf en is hierbij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van Pers en PR-plannen, persberichten, verzorgt woordvoering, genereert free publicity en begeleidt pers tijdens (pers)events. (Online) positionering in de media van dj’s, programma’s en programma-items en. Je zorgt voor het bijhouden en archiveren van persuitingen, het opstellen van publicatieoverzichten, het bedenken van nieuwe (cross mediale) manieren om de doelgroep te benaderen en het organiseren en begeleiden van fotoshoots. Je bent verantwoordelijk voor het uitzetten, voorbereiden en teruglezen van interviews en het schrijven van allerlei soorten teksten. 

Wie zoeken wij?
Als perfecte kandidaat heb jij een afgeronde HBO-opleiding of vergelijkbare ervaring op het gebied van communicatie, waarvan minimaal twee jaar bij radio of tv. De ideale kandidaat heeft een groot netwerk, een creatieve schrijfstijl en is goed in het initiëren van nieuwe initiatieven. De ideale kandidaat is een enthousiaste teamplayer, flexibel, communicatief sterk, met een groot zelfsturend vermogen en een stevige persoonlijkheid die namens meerdere merken kan denken en diverse ballen tegelijk in de lucht weet te houden.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Wil jij werken in een dynamisch en informeel bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling? Wacht dan niet langer en reageer met een persbericht op deze vacature!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*