Özcan Akyol presenteert nieuw seizoen Sterren op het Doek bij MAX

Met voormalig profvoetballer Arjen Robben, actrice Johanna ter Steege en journalist Thomas Erdbrink is de gastenlijst voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek compleet. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder anderen Olcay Gulsen, Tineke de Nooij en Typhoon zich laten vastleggen op het witte doek.

In Sterren op het Doek worden zij geportretteerd door de beste kunstenaars van het land én geven zij zich over aan de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Sterren op het Doek is vanaf zaterdag 11 november om 20.40 uur te zien bij MAX op NPO 2.

Met de succesvolle NPO 2-serie Sterren op het Doek creëert Özcan Akyol elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij leveren of hebben geleverd. In het programma worden zij in zeer uiteenlopende stijlen vereeuwigd door de beste portretkunstenaars én geïnterviewd door Eus. Hun levens en carrières vormen hierbij de rode draad.


Aflevering 1 – Arjen Robben – zaterdag 11 november, 20.40 uur bij MAX op NPO 2
Arjen Robben is gestopt met voetballen, maar bij FC Groningen is hij nog altijd kind aan huis. In het stadion van zijn club ontmoet hij Özcan Akyol en de drie kunstenaars die hem portretteren voor Sterren op het Doek. Arjen praat over zijn jeugd, zijn passie om altijd tot het uiterste te gaan en de belangrijke rol die zijn gezin speelt tijdens zijn rijke carrière als profvoetballer. In het Groninger Museum krijgt Arjen de portretten te zien. Welk doek neemt hij mee naar huis?

Gasten Te gast in dit seizoen van Sterren op het Doek zijn: Arjen Robben, Olcay Gulsen, Daan Schuurmans, Tineke de Nooij, Johanna ter Steege, Thomas Erdbrink, Typhoon en Miljuschka Witzenhausen. Informatie over de bijbehorende afleveringen is te vinden op onze perssite. Veiling In elke aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor een – door de BN’er gekozen – goed doel. Direct na de uitzendingen kan een bod worden uitgebracht via de veilingsite. Sterren op het Doek

Vanaf 11 november Elke zaterdag om 20.40 uur bij MAX op NPO 2 Presentatie: Özcan Akyol

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*