Owen Schumacher ontmoet de mensen achter zijn typetjes in MAX-podcastserie “Ik was Jou”

In de gloednieuwe MAX/NPO Radio 1-podcastserie Ik was Jou ontmoet komiek Owen Schumacher de mensen van wie hij de identiteit voor even heeft ‘geleend’ toen hij de programma’s Koefnoen en Kopspijkers maakte. In elke aflevering spreekt Schumacher met een ander persoon. Onder hen Gerrit Zalm, Erik Scherder, Andries Knevel en Ilja Gort. De podcastserie is vanaf maandag 1 april te beluisteren op alle bekende platforms.

Want wie zijn de door Owen gepersifleerde mensen werkelijk? Wat drijft ze, hoe is het om zo onder een vergrootglas te liggen en hoe gaan ze om met kritiek? Owen interviewt de mensen die hij nadeed voor onder andere het populaire VARA-programma Kopspijkers en praat met ze over televisie, humor, satire en het hedendaagse belang van beeldvorming.

MAX en NPO Radio 1 publiceren wekelijks een nieuwe aflevering van Ik was Jou. Vanaf 1 april zijn de eerste twee afleveringen, met daarin Ilja Gort en Erik Scherder, beschikbaar. De podcast Ik was Jou is o.a te downloaden en/of te beluisteren op de NPO Radio 1-site, in iTunes en op MAX Vandaag.

Kom kijken! Lancering Ik was Jou in Week van de Podcast van NPO Radio 1
Op 1 april om 16.00 uur lanceert Owen Schumacher zijn podcast in Museum Beeld en Geluid. Enthousiaste luisteraars kunnen hier (gratis) bijzijn en vooraf de tentoonstelling Serieus Grappig bezoeken. Aanmelden en meer informatie via de website van NPO Radio 1.

NPO Radio 1 staat van zondag 31 maart tot en met zaterdag 6 april in het teken van De Week van de Podcast. Zeven dagen lang is er volop aandacht voor het almaar groeiende on demand-aanbod waar de luisteraars uit kunnen kiezen. 

MAX/ NPO Radio 1: Ik was Jou
Vanaf 1 april elke week een nieuwe aflevering
Luisteren: Bekende platforms | NPO Radio 1 MAX Vandaag  (beschikbaar vanaf 1 april)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*