Oprichter Stas Swaczyna stopt bij The Rocketeers

Mede oprichter Stas Swaczyna stopt per bij The Rocketeers, het jingle en leader productiebedrijf van Nederland gevestigd in Hilversum.

Hij gaat zich volledig richten op zijn nieuwe act TalkSick, waar hij als singer songwriter, producer en artiest actief is. TalkSick is een DJ duo opgericht in 2018, die een dj set combineert met live drums en vocalen.

In 2008 begon Stas met Joost Griffioen The Rocketeers wat in 10 jaar uitgroeide tot één van de gerenommeerde jingle en leader bedrijven in Europa. Het bedrijf levert jingles aan Radio 10, 100% NL, Radio 538: oa. de Coen & Sander Show, de Frank & Vrijdagshow, Ruud De Wild, en leaders voor tv-programma’s als Jensen! en Everybody Dance Now.

Stas Swaczyna; ”Als kind droomde ik er van om radio en muziek te combineren en dat is precies wat ik de afgelopen jaren heb mogen doen. Ik zie mezelf als een commando, die keihard heeft getraind. In 2019 ga ik mezelf muzikaal en artistiek uitdagen, met als doel om met jongens als David Guetta en Zedd samen te gaan werken.”

Joost Griffioen; “The Rocketeers start 2019 super met de nieuwe Radio 538 ochtendshow met Frank Dane en de Q-Music ochtendshow van Mattie en Marieke. Stas is de afgelopen 10 jaar voor een groot deel van ons geluid verantwoordelijk geweest, daar ben ik hem zeer dankbaar voor.”

Na zijn studie Muziek Technologie aan de Hoge School voor de Kunsten, begon Stas zijn carrière bij 3FM in 2003, waar hij samen met Diederick Huizinga verantwoordelijk was voor de audiovormgeving van de zender. Samen met Huizinga startte hij VHU Europe, waar Stas later creatief directeur werd van Pure Jingles. Daarnaast heeft Stas muziek geschreven en produceert voor onder anderen: Miss Montreal, Glennis Grace, het Junior Song Festival, Lost Frequencies en de nieuwe boyband Fource.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*