Dinja Pannebakker genomineerd voor Leidsch Dagblad vrouw van het jaar

De redactie van het Leidsch Dagblad selecteerde uit alle inzendingen negen mannen en vrouwen. Zij maken maken kans om Leidsch Dagblad Man/Vrouw van 2018 te worden. KX Radio-dj Pannebakker is één van de genomineerden. Dit jaar was zij ook al genomineerd voor beste presentator bij de Online Radio Awards 2018.

Dinja Pannebakker (31) is geboren op Sri Lanka maar als baby geadopteerd. Haar broertje komt ook uit Sri Lanka. Pannebakker heeft geen behoefte om haar biologische ouders op te zoeken. Ze heeft na een middelbare hotelschoolopleiding en een afgebroken studie communicatiemanagement gekozen voor de radio omdat daar haar passie ligt. Op dat medium is ze nog lang niet uitgekeken. Ze heeft verder nog een spannend programmavoorstel gedaan bij de NPO waar ze nu nog niet veel over wil vertellen. Ze leent haar mooie radiostem uit voor spotjes.

Dinja Pannebakker is genomineerd door drie lezers. Een daarvan is haar beste vriendin Sacha. Ze beschrijft Dinja als een sociaal bewogen vrouw die graag anderen helpt doelen te stellen en dat zelf ook doet. Hoe druk Dinja het ook heeft, elke week heeft ze wel tijd om even een whatsappje te sturen naar haar dierbare vrienden. Een andere lezer vindt dat jong radiotalent moet worden gesteund. Dinja is volgens haar een rasartiest die het verdient om te winnen.

Lees hier het Spreekbuis.nl-interview met Dinja Pannebakker.

Stemmen kan tot 6 januari 2019

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*