Opnames The Roast of Ali B: Hoe belangrijk is TV voor Youtubers?

Spreekbuis.nl was bij aanwezig bij de opnames van The Roast of Ali B.

In Studio 21 op Media Park Hilversum waren gisteren opnames van The Roast of Ali B. dat op 17 december door Comedy Central wordt uitgezonden.

Spreekbuis.nl-reporter Raymond de Jong vroeg aan verschillende mediamensen en influencers, waaronder Giel Beelen, Maurice Hols (Viacom), Ali B, Noah Zeeuw, Howard Komproe en Vivienne van Assem over The Roast en hoe belangrijk TV voor youtubers en influencers is.

De roasters van deze editie zijn: Sanne Wallis de Vries, Willie Wartaal, Johan Goossens, I Am Aisha, Rob Geus, Henry van Loon, Prem Radhakishun, Ferry Doedens, Brace en Bugra Gedik

The Roast of Ali B
| 17 december om 20:30 uur‎

1 Comment

  1. YouTubers zijn worden door veel media en ook de televisie veel é belangrijk gemaakt. Iedereen kan nu ineens tv maken en hierdoor word te weinig het kaf van het koren gescheiden. Ze zeggen vaak dat het vernieuwend is maar ik zie bar weinig nieuwe dingen. Men doet alsof het nieuw is (of denkt) maar het is vaak lang geleden al gedaan en beter. Zoveel talent zit er ook niet tussen. Deze gasten moeten de tv zenders helemaal geen podium geven. Laat maar doodbloeden dat tof doen in videootjes. We gaan steeds meer verplaatsen naar online kijken naar programma’s maar dit zelf teeveetje spelen hype’je waait wel over hoor. Stel je voor dat we nog een seizoen ER met Kay Gorgels krijgen! Dat moeten ze bij RTL maar niet meer doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*