Oos Kesbeke, Jan Slagter, Lubach en Radar winnaars van de AD Media Prijzen 2023

Deze week zijn de AD Media Prijzen van 2023 uitgereikt, met opvallende winnaars in verschillende categorieën. De awards erkennen buitengewone prestaties in de Nederlandse televisiewereld.

Oos Kesbeke – Meest Hartveroverende Realityster van 2023

Oos Kesbeke, bekend van zijn realityserie op RTL 5, heeft de harten van de kijkers veroverd en de AD Media Prijs gewonnen voor de meest hartveroverende realityster van 2023. Kesbeke, beter bekend als “De Augurkenkoning”, heeft een unieke persoonlijkheid en een flamboyante stijl die hem populair maakte bij het publiek. In een emotionele reactie bedankte hij zijn volgers en deelde hij het verhaal achter zijn geblondeerde haar, een eerbetoon aan zijn moeder, een voormalig kapster.

Radar – Programma dat een Betere Plek Verdient

Radar, een consumentenprogramma dat lang een vaste waarde op NPO 1 was, heeft de AD Media Prijs gewonnen voor het programma dat een betere uitzendplek verdient. Het mediapanel bekritiseerde de verplaatsing van het programma naar NPO 2, wat de impact en het kijkersbereik aanzienlijk verminderde. Presentatrice Antoinette Hertsenberg gaf aan de frustratie te delen en benadrukte de waarde van het programma voor de Nederlandse televisiekijkers.

De Avondshow met Arjen Lubach heeft de ‘AD Media Prijs 2023 voor het beste programma dat onterecht nog nooit een prijs heeft gekregen’ gewonnen. De prijs voor ‘Redder in nood van gevallen tv-sterren’ is dit jaar voor winnaar Jan Slagter. De prijzen werd door Manuel Venderbos uitgereikt.

5 Comments

  • Het is werkelijk een ziekte in de mediabranche, vooral omdat het geen echte (eerlijke) publieksprijzen zijn. Van Televizier tot het AD, allemaal polls die een bepaalde richting in duwen.

 1. Mijn mediaprijs gaat naar X. Sinds een aantal maanden erop. Zo zie je dat een bepaald narratief wordt gepusht door westerse media:
  We gaan democratie brengen, maar eerst bombarderen we het land kapot
  Het koste het westen 8000 miljard in 20 jaar om taliban te bestrijden en we hebben taliban weer terug gekregen.
  Op X krijg je andere visies door
  Hulde aan X
  O ja door westerse media maakt ook flink gebruik van X

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*