Ook PNO Media doet mee aan de Pensioen3daagse 2023

Op 7, 8 en 9 november 2023 vindt de 13e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse. Ook PNO Media doet weer mee! Heeft u een pensioen bij PNO Media? U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden voor een persoonlijk pensioengesprek tijdens ons Pensioenspreekuur. 

Pensioen is uw hele leven door actueel

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is het dichterbij dan u denkt. Stel u krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen, trouwen of juist uit elkaar. Deze levensgebeurtenissen hebben gevolgen voor uw pensioen. Maar misschien wilt u wel eerder stoppen met werken of krijgt u onverhoopt met een overlijden in uw gezin te maken. 

Pensioengesprek op kantoor of online

Wij helpen u dan om het voor u overzichtelijk te houden. Tijdens een gesprek met een van onze pensioenspecialisten kijken we samen naar uw persoonlijke pensioensituatie en kunt u al uw vragen stellen. Een pensioengesprek vindt bij ons op kantoor plaats of online via Microsoft Teams. Bij uw aanmelding kunt u zelf de keuze maken voor op kantoor of online. Vanaf 16 oktober kunt u zich onderaan deze pagina aanmelden. 

Maak een afspraak voor een andere keer

Wilt u graag een afspraak voor een persoonlijk pensioengesprek maar kunt u niet tijdens de Pensioen3daagse? Geen probleem, bij PNO Media is het altijd pensioenspreekuur! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak op een dag en een tijdstip dat u het beste uitkomt. U kiest zelf of u het gesprek op kantoor wilt inplannen of liever online via Teams.

De Pensioen3daagse is een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Op de website van Wijzer in geldzaken kunt u terecht voor meer informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*