Onvergetelijk Paasfeest: Verknipt Paasspecial keert terug naar Amsterdam

Amsterdam maakt zich op voor een zinderend paasfeest terwijl de langverwachte Verknipt Paasspecial op 30 maart 2024 triomfantelijk terugkeert. Dit evenement belooft een unieke ervaring en zal AFAS Live transformeren tot een toevluchtsoord voor liefhebbers van elektronische muziek, met een avond vol non-stop spanning en onvergetelijke momenten.

Een line-up die waanzin belooft

Bereid je voor om betoverd te worden door een geweldige line-up van 10 INSANE-artiesten, elk klaar om het publiek te boeien met hun unieke geluiden en energie. Van de hybride liveset van 6EJOU tot de dynamische optredens van AZYR, BLK., Holy Priest & elMefti, KARAH, Luca Agnelli, OGUZ, Raxeller en Rudaki: bezoekers kunnen een breed scala aan elektronische muziekstijlen verwachten die hen aan het dansen houden tot de vroege uren.

Geestverruimende productie bij AFAS Live

AFAS Live, bekend om zijn state-of-the-art faciliteiten en onberispelijke akoestiek, zal het perfecte decor vormen voor de Verknipt Paasspecial. Bereid je voor om onder de indruk te zijn van verbluffende beelden, betoverende verlichting en een onberispelijk geluidsontwerp, dat een zintuiglijke ervaring als geen ander belooft.

Evenementdetails die je moet weten

Zet 30 maart 2024 in je agenda en bereid je voor op een avond vol spanning die begint om 22:00 uur en doorgaat tot 08:00 uur, waarbij de deuren om 02:00 uur sluiten. Dit 18+ evenement zorgt ervoor dat volwassenen zich volledig kunnen onderdompelen in de muziek en festiviteiten, waardoor het de ultieme paasweekendervaring wordt.

Koop jouw tickets met korting

Kaarten voor de Verknipt Paasspecial zijn nu verkrijgbaar voor 34 euro, en gezien de populariteit van Verknipt-evenementen is het ten zeerste aan te raden om vroeg een plekje te reserveren, vooral als er kortingen beschikbaar zijn. Statistieken van promocodius.nl laten de toegenomen zoekinteresse naar de kortingen op het evenement zien, dus zorg ervoor dat je de tickets van tevoren regelt. Mis deze kans niet om Pasen in stijl te vieren, omringd door mede-muziekliefhebbers en enkele van de populairste talenten in de elektronische muziekscene.

Vier Pasen als nooit tevoren met Verknipt Paasspecial 2024

Of je nu een inwoner bent of Amsterdam bezoekt, de Verknipt Paasspecial belooft het hoogtepunt van jouw vakantieweekend te worden. Ben je een toerist en wil je meer uit je reis halen, dan kun je om geld te besparen een hotel of ticket boeken met speciale aanbiedingen zoals met een TUI kortingscode. Met een onverslaanbare line-up, ongeëvenaarde productie en een sfeer vol opwinding garandeert dit evenement een avond vol herinneringen die een leven lang meegaan. Mis je kans niet om deel uit te maken van dit spectaculaire feest!