Online masterclass Joop van den Ende nu online terug te kijken

Beeld & Geluid presenteert in samenwerking met Joop van den Ende de online masterclass Het kan altijd beter, over het media-productievak en cultureel ondernemerschap. Vanaf vandaag is de masterclass voor iedereen gratis online toegankelijk via beeldengeluid.nl/joopvandenende. Presentatie is in handen van talkshow-host Eva Jinek.

In Het kan altijd beter vertelt Van den Ende over het media-productievak en cultureel ondernemerschap. In gesprek met Eva Jinek komen aan de hand van vijf thema’s (succes, talent, zaken doen, creativiteit en geld) zijn ervaringen, successen en tips aan bod. Een masterclass voor de nieuwe generatie media- en cultuurmakers.

Beeld & Geluid werkt in samenwerking met Joop van den Ende aan het vereeuwigen van zijn uitgebreide oeuvre op het gebied van televisie, drama, toneel, musical en film. Daarnaast tracht het instituut zijn kennis op het gebied van mediaproductie en cultureel ondernemen te borgen voor toekomstige generaties.

De presentatie van de online masterclass vond vrijdag plaats bij Beeld & Geluid tijdens Dutch Media Week. In het bijzijn van ruim 300 jonge mediamakers sprak Van den Ende, op basis van fragmenten uit de masterclass, met presentator Joost Koning en beantwoordde hij diverse vragen van aanwezigen in de zaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*