Ongehoord Nederland wil gaan concurreren met het NOS Achtuurjournaal

Als het aan Arnold Karskens ligt, gaat Ongehoord Nederland (ON!) een dagelijks journaal maken, om 20.00 uur, op NPO 1. Dat meldt de nieuwe omroepbaas aan De Telegraaf.

Dat dit al 65 jaar het vaste tijdslot is van het NOS achtuurjournaal, kan Karskens weinig schelen. „Laat de NOS hun journaal maar een keer op NPO 2 uitzenden”, aldus de voormalige oorlogsverslaggever. 

Karskens denkt dat hij heel goede kijkcijfers zou halen met een concurrent voor het journaal. „En het zou ook goed zijn voor de NOS als er wat competitie ontstaat. Ja, ik geloof eigenlijk wel dat we met Ongehoord Nederland de redding van de NPO kunnen zijn. We blazen er weer wat leven in.”

Bron: De Telegraaf

4 Comments

  1. Goed bezig Ongehoord Nederland. Karskens heeft met zijn poten in de modder gestaan in Afghanistan tussen taliban. Waar zijn de nieuwe Karskens die bij de npo werken die nu verslaggeving doen vanuit Kaboel.
    1 advies zet wel een disclaimer bij het ongehoord journaal, want wat nu waar kan zijn is, klopt morgen niet. Zouden ze bij nos journaal ook moeten doen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*