Omroepen zetten uitzendingen met Bilal Wahib offline

NPO Zapp en BNNVARA hebben besloten het programma Teenage Boss, gepresenteerd door Bilal Wahib offline te halen.  De uitzending van Rooijakkers over de vloer met Bilal Wahib van woensdagavond is geschrapt.

Vandaag werd Wahib aangehouden door de Amsterdamse politie wegens een zedendelicht. Platenlabel Top Notch stopte gezien de aard van de zeden-verdenkingen per direct de samenwerking met Wahib.

Niet alle omroepen zetten de uitzending offline. AVROTROS haalt de afleveringen van het programma Hunted VIPS en de serie Commando’s niet offline. Ook RTL laat weten de serie Mocro Maffia nog beschikbaar te houden.

De radiozenders FunX, 3FM,Slam en QMusic weren Wahibs muziek voorlopig, waaronder zijn huidige top-40-hit 501.

Facebook heeft het Instagram-account van de acteur (tijdelijk) verwijderd. Ondanks dat Wahib veel spijt heeft van zijn acties lijkt een juridische procedure onontkoombaar en lijkt zijn carrière in de entertainmentindustrie vroegtijdig beëindigd.

1 Comment

  1. Ik moest direct denken aan het opvoedingsprogramma van NPO3 met de blote volwassenen en geklede kinderen die vragen mogen stellen. Zover ik weet is er geen relatie tussen dat programma en de actie van Bilal, maar heeft me wel aan het denken gezet over die ongecontroleerde live streams van diverse apps. Wat zien en horen onze kids allemaal?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*