Omroep Ongehoord Nederland start eigen Zwarte Pietenjournaal

De nieuwe omroep start op 14 november met een dagelijks journaal op Youtube, waarin Sinterklaas aan zal komen in Harlingen. Ook heeft Kamerlid Wilders een rol in de serie.

trailer:

4 Comments

 1. Wie is die vrouw? 5 dagen te laat.
  En dat laatste is echt heel stom!.
  Je wil een punt maken met dat het grootste de van Nederland gewoon Zwarte Piet wil en dan je jezelf nu al in de verkeerde hoek neerzetten.
  Dat gaat makkelijk worden voor andere (linkse) media om op te schieten.
  Echt heel dom!

 2. Door kzop en de zijnen is NPO gezwicht om ZWARTE piet af te schaffen. Is zogenaamd racistisch. Er zijn genoeg mensen die blij zijn met zwarte piet. Goed dat ongehoord dit uitzendt. NPO is hypocriet: wel islam programma’s waar mohamed geëerd wordt. Deze man heeft het huwelijk geconsumeerd met een kind. In zijn tijd toelaatbaar. Maar nu toch niet. Veel tegengeluid tegen slavernij, begrijpbaar. Maar geen kritisch geluid over Mohamed, die als hij nu geleefd had met een kindhuwelijk in Europa in de gevangenis zou eindigen. Ik begrijp niet dat NPO toestaat om moslims programma’s laat maken waar de profeet vereerd wordt, dus pedofilie??? goedkeurd. Slaven slecht, Mohamed goed. Deze kromheid ziet NPO niet

 3. “Ik begrijp niet dat NPO toestaat om moslims programma’s laat maken waar de profeet vereerd wordt,”

  Dat doet de overheid en niet de NPO. Die moet het uitzenden. Zo zit het omroep systeem in elkaar beste man.
  Maar ja, geen verstand van de materie hé?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*