Omroep MAX maakt uitzending van publiekloos Keukenhof

Keukenhof, het grootste bloemenpark ter wereld, is er klaar voor. Meer dan 7 miljoen bloembollen zijn geplant en de vele tuinen en paviljoens liggen er prachtig bij. Alleen de bezoekers missen nog. En in verband met het coronavirus komen ze voorlopig ook niet. Om die reden hebben MAX en de directie van Keukenhof besloten de kijker alsnog mee te nemen naar Keukenhof, om tóch al het moois met iedereen te kunnen delen. De komende periode vinden de opnames plaats. Wanneer MAX door Keukenhof te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

Keukenhof is klaar, staat in bloei en is beeldschoon. De prachtige verzamelingen tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en andere bloemen staan klaar om bezichtigd te worden. Er mag alleen niemand naar binnen… Gelukkig wordt er een uitzondering gemaakt voor de camera’s van MAX. Op deze manier kan iedereen alsnog genieten van al het moois dat Keukenhof te bieden heeft. Door middel van reportages van Jan Slagter en schitterende (drone)beelden, vormgegeven met prachtige muziek, wordt het grootste lentepark ter wereld in beeld gebracht.

2 Comments

  1. schitterend en met bijpassende muziek.ik ben ooit in de Keukenhof geweest maar dit sloeg alles.Geen publiek dat voor je voeten liep alleen prachtige bloemperken.
    Ontzettend sneu voor alle tuinlieden die nu voor “niks” gewerkt hebben en al weer met goede moed voor volgend jaar bezig zijn. Hopelijk kunnen we dan weer naar buiten.
    mijn complimenten voor Max en alle medewerkers.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*