Omroep Max breidt online aanbod uit met nieuwe webserie

Vanaf vandaag kunnen bezoekers van www.maxvandaag.nl elke dinsdag en donderdag kijken naar Meldpunt Online! In de webeditie van het MAX-consumententelevisieprogramma Meldpunt! neemt presentatrice Elles de Bruin consumentenzaken en -problemen onder de loep. De video’s zijn te bekijken op www.maxvandaag.nl/meldpuntonline

Zo gaat Elles de Bruin met haar 91-jarige vader op zoek naar een gehoorapparaat voor hem. Dat lijkt zo geregeld, maar schijn bedriegt. Uit onderzoek blijkt dat veel ouderen de aanschaf van een gehoorapparaat lang uitstellen. En er is keuze uit tal van modellen.

Verder zullen in Meldpunt Online de MAX Ombudsmannen Rogier de Haan en Jeanine Janssen – net als in het televisieprogramma – consumentenproblemen belichten. Zoals bijvoorbeeld cadeaubonnen die opeens niet meer geldig blijken, problematiek rondom de jaarlijkse belastingaangifte en wijzigingen in de hypotheek.

Verder zien we in de webserie van Meldpunt! een aantal populaire rubrieken uit de televisieserie. Zoals Kijkers voor Kijkers, waarin kijkers elkaar helpen met oplossingen voor problematische ergernissen. Wat kun je bijvoorbeeld doen tegen de duiven die alsmaar op het balkon poepen en is er een oplossing voor de gaatjes die al naar een paar wasbeurten in kleding vallen?

De webseries van MAX
Op www.maxvandaag.nl is een zeer breed online programma-aanbod voor de MAX-doelgroep te vinden. Met naast Meldpunt Online onder andere: De VlieVlogs van Isa (Dokter Deen), Dierenarts Frank, De Olympische Genen Van, Golftips van Olga Commandeur en de Zwemtips van Inge de Bruin.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*