Olcay Gulsen presenteert Heb ik wat van je aan? bij Net5

Cornellie Tollens

Maxime Meiland zoekt een jurk waarin ze op haar bruiloft de openingsdans kan dansen, Daphne Deckers heeft geen idee wat ze moet aantrekken naar een musicalpremière en Irene Schouten wil shinen op een gala. In elke aflevering van het nieuwe fashionprogramma Heb ik wat van je aan? schieten steeds drie jonge modeontwerpers te hulp. Ze ontwerpen allemaal een outfit – en de bekende vrouwen kiezen zélf hun favoriet. Naast presentatrice Olcay Gulsen is ook modeontwerper Mart Visser aanwezig voor de modefinesses en om als mentor te fungeren voor de jonge ontwerpers. Heb ik wat van je aan? is vanaf 24 augustus elke week om 20.30 uur te zien bij Net5. 

Elke aflevering strijden drie nieuwe talentvolle designers om de gunst van één bekende Nederlandse vrouw. Het programma begint altijd met een briefing van de BN’er in kwestie. Voor welk event zoekt ze een outfit? Wat is de dresscode? Welke kleuren en modellen vindt ze mooi? Mag het over the top glitter and glamour zijn of liever ingetogen chique? Ze geeft precies aan wat ze wel en vooral niet wil – en de designers mogen haar maten nemen. Dan moeten ze meteen aan de slag, want over vier dagen moet de outfit al klaar zijn!

Op de laatste dag komt de vrouw waar ze zo hard voor hebben gewerkt naar het atelier om een definitieve keuze te maken. En dat doet ze natuurlijk niet alleen: ze heeft haar entourage – partner, moeder, beste vriendin of stylist – meegenomen. Ze showt alle drie de ontwerpen op een catwalk waarbij haar entourage hun ongezouten mening of waardering geeft… maar het is uiteindelijk de BN’er zélf die kiest! De aflevering eindigt uiteraard met beelden van het evenement waar ze in haar unieke creatie verschijnt, en dat is meteen de prijs voor de gekozen designer: een betere boost voor je carrière is er niet!

Bridget Maasland, Heleen van Royen, Anna Nooshin, Lucille Werner en Giovanca Ostiana zijn de andere deelnemende vrouwen.

Heb ik wat van je aan? wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Uitzending: vanaf woensdag 24 augustus, wekelijks om 20.30 uur bij Net5.

2 Comments

  1. Staat weer veel te weinig opvallend geprogrammeerd op een zender die geen duidelijk profiel heeft en waar de programmering een ratjetoe aan programma’s is en te weinig met Nederlandse content komt. En weer gaan lopen kloten op die woensdagavond. Terwijl de rest de week de programmering daar totaal niet op aansluit. Het zoveelste programma wat zonde van het geld om gemaakt te worden.

  2. Zeer rommelig camerawerk vervelend om naar te kijken, alles beweegt teveel en dan met de vele rechte lijnen van de lokatie zoals de raamkozijnen en de rechte wanden met rechte profielen valt het erg op . Voor de rest wel mooi programma

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*