Olcay Gulsen op De Perstribune van MAX

Zondag 21 maart zijn presentator Olcay Gulsen en voormalig springruiter Rob Ehrens te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, te beluisteren tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 1.

Olcay Gulsen, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is ondernemer en tv-presentator. Vanaf komende dinsdag is ze op SBS6 te zien met twee nieuwe programma’s: Gestalkt, waarin ze op jacht gaat naar stalkers. Daarnaast neemt ze deel aan het nieuwe programma BN’ers in het ziekenhuis, waarin ze samen met enkele prominente Nederlanders meeloopt in het Erasmus MC in Rotterdam. 

Rob Ehrens, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, is de bondscoach van de Nederlandse springruiters. In de aanloop naar de Spelen worden de ruiters geplaagd door flinke tegenslag. Als gevolg van de uitbraak van een besmettelijk paardenvirus liggen alle internationale wedstrijden stil; en dat terwijl de wedstrijdkalender al onder druk stond vanwege corona. Ehrens was in het verleden zelf succesvol springruiter. Hij nam twee keer deel aan de Olympische Spelen en won Jumping Amsterdam.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
https://www.maxvandaag.nl/ 

2 Comments

 1. Er is volgens mij nog nergens melding van gemaakt, maar zaterdagavond is bij Met het oog op morgen een nieuwe, voorlopige invalpresentator begonnen en wel journalist, tv-presentator van Nieuwsuur Jeroen Wollaars (1977.). Een goede keuze en het krikt het journalistieke niveau van Het oog op. En dat vind ik wel nodig, want dat niveau vond ik zakken, neem een Mieke van der Weij bijvoorbeeld, een aardige vrouw, goeie presentatrice, maar ik vind haar geen journalist die scherp kan vragen en kritisch analyseren en dat euvel geldt voor meerdere Oog-presentatoren/trices. Vind ik.

  En dan nog als laatste over Ruud de Wild. Die heb ik vorige week op de korrel genomen omdat het de week van de verkiezingen was. Daarom heb ik weer even naar hem geluisterd, maar dat doe ik voorlopig niet meer, ben er weer klaar mee. En ik eindigde een reactie met GENOEG IS GENOEG! en mijn laatste met ROT OP!. Totaal niet mijn stijl, maar het zijn dus citaten van Geert Wilders die Rechtse Ruudje voortdurend als jingeltjes draait. Zoals ik al schreef, ik ben er klaar mee, helemaal klaar. Basta.

  • Ik ontving net om 2:30 een appje van Luuk, Luuk Prins. Hij is zojuist geland op het vliegveld van Mexico City en laat weten dat hij pas na de corona-pandemie misschien nog eens terugkeert naar Nederland, misschien en niet meer zal reageren onder de kolommen van Spreekbuis. Hij is het allemaal spuug en spuugzat. heel Nederland kwam hem zijn strot uit.

   Vanaf Schiphol verwenste hij vanmiddag hier Ruud de Wild nog dat hij maar heel snel mocht opzouten bij Radio 2 en niet veel later maakte Ruud bekend dat hij vanwege kanker voorlopig geen radio kan maken. Zelfs Luuk vond dat heftig kutnieuws dat je je ergste vijand nog niet toewenst, maar vond het ook zwaar klote dat Eddiy Keur hem gaat vervangen, ‘Wat is er in godesnaam aan de hand bij de NPO Radio en vooral bij Radio 2? Dit gaat nooit goed aflopen, make my words. Maar ik geloof het verder wel, ik heb an m’n stutten getrokken en ga hier in het Leonardo Lagarde Resort lekker chillen en zonder radio, tv, kranten of internet. Ik ga een boek schrijven, met de hand, met pen en papier. Iedereen het allerbeste en tot in de pruimentijd.’ Aldus ondertekend met Luuk, Luuk Prins, daar nog maandag 22 maart 2021, Mexico City Airport.

   The Eagke has landed, de vogel gevlogen, maar Bird ives!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*