Olav Mol blijft verbonden aan Formule 1


Vorige week werd bekend dat Olav Mol geen F1-presentator gaat worden bij streamingdienst Viaplay

De keuze van NENT betekent geenszins dat Mol van het F1-toneel zal verdwijnen. “Het is in de sport niet vreemd dat de rechten soms overgaan naar een andere partij”, aldus Mol, “en juist daarom hebben we voor Grand Prix Radio twee jaar geleden al de radiorechten vastgelegd.”

Grand Prix Radio is al in gesprek om vroegtijdig de radiorechten voor een langere periode vast te leggen, zelfs tot voorbij 2023. De Formule 1-races zullen dus nog steeds met het commentaar van Mol te beluisteren zijn via Grand Prix Radio.

Eerder meldde hij dat er nooit contractbesprekingen zijn geweest met het nieuwe sportkanaal. Mol: “Ik heb nooit met iemand van Viaplay gesproken, er is zelfs geen aanzet tot enig contact geweest.” 

Op internet is er inmiddels een petitie gestart om Olav Mol alsnog bij Viaplay te krijgen. 

12 Comments

  1. Olav is de fijnste f1 commentator in Nederland er is geen concurrentie voor hem .Viaplay gaat het anders doen .Bij Ziggo sport is men niet objectief het geschreeuw van Tom Coronel en de gladde praatjes van Robert Doornbos eigenlijk is het de grote Max Verstappen show je moet wel objectief blijven en dat hebben ze bij viaplay gezien vooral hoe zij het dus niet willen gaan doen . Lichtpuntje bij Ziggo vindt ik Renger van der Zande echt een goede analist en Giedo van der Garde ook prima .Van Jack Plooij zijn we ook af wat een ergenis die man .

  2. Van mij mag hij met verdiend pensioen, deze man en die andere logopedist begint er ook al mee met die overdreven woorden als de bandennnn, Verstappennnnn, beginnennnnn, dat overdreven uitspreken wat hij doet vind ik super storend en Plooi begint daar ook mee, nee frisse wind prima!

  3. Van mij mag hij met verdiend pensioen, deze man en die andere logopedist begint er ook al mee met die overdreven woorden als de bandennnn, Verstappennnnn, beginnennnnn, dat overdreven uitspreken wat hij doet vind ik super storend en Plooi begint daar ook mee, nee frisse wind prima!

  4. Dit zijn de Formule 1 mensen die zeer gezien zijn in de sport der sporten.
    Overal zijn ze zeer gezien.
    Topmensen zijn ze.
    Deze toppers moeten behouden blijven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*