Officiële opening van Dutch Filmers Academy in Hilversum

De media opleiding van HKU mag dan al uit Hilversum zijn vertrokken, maar de mediastad herbergt dankzij de Dutch Filmers Academy nog steeds een HBO-opleiding op mediagebied. Op de nieuwe vestiging aan de Korte Noorderweg in Hilversum zijn de filmstudenten al volop aan de slag met hun opleiding, maar op woensdag is dan ook de officiële opening van deze academy.

Dutch Filmers Academy (DFA) is een faculteit die onderdeel uitmaakt van het geronommeerde particuliere instituut Stichting de Nederlandse Fotovakschool. Met deze wortels heeft DFA meer dan 75 jaar ervaring in opleiden en een omvangrijk professioneel netwerk van studio’s tot redacties, van instituten tot het bedrijfsleven.

Dutch Filmers Academy (DFA) is de eerste faculteit in Nederland met erkende opleidingen gericht op AV storytelling en nieuwe media waarbij creativiteit en nieuwe technieken samenkomen: De mbo-opleiding Audiovisuele Vormgeving (mediavormgeving) en de hbo-opleiding Film en Audiovisuele Media (Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie).

Kijk voor meer informatie op de website van de Dutch Filmers Academy.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*