Odido voegt SkyShowtime toe aan haar portfolio van streamingdiensten

Vandaag kondigt Odido een nieuwe partner aan op haar Extra’s portfolio voor streamingdiensten: SkyShowtime. Vanaf vandaag hebben Odido-klanten met Unlimited Premium en Unlimited Plus abonnementen toegang tot het aanbod van exclusieve series en Pay 1-films van Paramount en Universal via de Extras-functie met het puntensysteem. Daarnaast zijn SkyShowtime-abonnementen beschikbaar als stand-alone binnen alle mobiele bundels.

SkyShowtime vierde in oktober haar eenjarig bestaan in Nederland en brengt het beste entertainment samen van gerenommeerde verhalenvertellers, waaronder Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock. Met de toetreding van SkyShowtime tot het Extras-portfolio verrijkt Odido haar entertainmentaanbod met exclusieve series als Star Trek Strange New Worlds S1 &2, The Family Stallone, en Yellowstone S1-5, evenals blockbusterfilms als BabylonM3GAN, en Puss in Boots: The Last Wish.

Tisha van Lammeren, Chief Commercial Officer Consumer bij Odido: “We zijn verheugd om SkyShowtime toe te voegen aan ons portfolio. De toevoeging ervan is een nieuwe belangrijke mijlpaal voor ons, waarmee we nogmaals bewijzen dat we hier zijn om de markt op te schudden. Met ons Extras-portfolio bieden we onze klanten de ultieme vrijheid om maandelijks te wisselen tussen streamingdiensten. Waarom genoegen nemen met slechts één als je ze allemaal afwisselend kunt bekijken? Odido bewijst: het kan ook zo. Het Extras-portfolio en de toevoeging van Showtime passen in onze geschiedenis van innovatie en onderstrepen onze toewijding om onze aanbiedingen continu te verbeteren en uit te breiden.”

CEO van SkyShowtime, Monty Sarhan, zei: “We zijn verheugd aan te kondigen dat Odido-abonnees nu toegang zullen hebben tot het geweldige entertainmentaanbod van SkyShowtime. Door onze recent aangekondigde partnerschappen en direct-to-consumer service zijn we erg trots dat we echte waarde bieden aan miljoenen leden in Nederland die nu toegang hebben tot onze exclusieve series en kaskrakers.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*