NPO maakt meest gestreamde programma’s bekend

Voor het derde jaar op rij zijn de meest gestreamde programma’s van het jaar van streamingplatform NPO Start bekroond met een NPO Start Award. Oogappels, 2Doc: Schijnstudent, Over Mijn Lijk en Het Sinterklaasjournaal vielen in de prijzen. De prijzen zijn in speciale video’s uitgereikt via de sociale media van NPO Start en zijn hieronder terug te kijken.

Meest gestreamde serie Oogappels (BNNVARA)Het jaar van Fortuyn (AVROTROS)Flikken Maastricht (AVROTROS) 
Meest gestreamde documentaire 2Doc: Schijnstudent (BNNVARA) OMARI; geen gezeik (BNNVARA) Seksengelen (PowNed) 
Meest gestreamde human interest en reality programma Over Mijn Lijk (BNNVARA)Kamp Van Koningsbrugge (AVROTROS) Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV)
Meest gestreamde jeugdprogrammaHet Sinterklaasjournaal (NTR)De regels van Floor (VPRO)Heel Holland Bakt Kids (MAX)

Mezen Dannawi, manager NPO Start: “Ook in 2022 heeft NPO Start weer miljoenen Nederlanders weten te bereiken met authentieke Nederlandse verhalen. Samen met de omroepen, producenten en makers brachten we alom geprezen nieuwe titels als Rampvlucht, Het verhaal van Nederland en Het jaar van Fortuyn. Via streaming kijken maakt een enorme vlucht. Zo is Oranje op het WK meer dan ooit op alle mogelijke plaatsen en schermen gestreamd. 100% storingsvrij, omdat we ondertussen achter de schermen ook keihard blijven werken aan een betere service en een nieuwe app. We gaan 2023 in met een simpel maar vurig voornemen: nog meer Nederlanders nog beter bedienen met NPO Start.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*