NPO brengt extra cabaretshows

NPO Start breidt het aanbod aan cabaretshows flink uit.

Het gaat om tientallen theatershows van bekende cabaretiers als Theo Maassen, Van der Laan & Woe en Sanne Wallis de Vries. Het aanbod is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen deze cabaretiers, omroep BNNVARA en NPO. Ze komen naast het al bestaande aanbod van NPO Start met cabaretshows van onder meer Youp van ’t Hek, Peter Pannekoek, Ronald Goedemondt, Freek de Jonge en Claudia de Breij.

Onlangs bleek uit GfK-onderzoek, dat in opdracht van de NPO werd gehouden, dat het Nederlandse publiek tijdens de coronacrisis vooral behoefte heeft aan nieuws en achtergronden, maar daarnaast ook graag meer films en humor zou zien. Met het toevoegen van extra cabaretshows denkt de NPO ook op die andere behoeften bij het publiek in te spelen.  

1 Comment

  1. Nu nog de oude Nederlandse films, kinderprogramma’s, comedy en dramaseries en grote amusement shows die vele malen gevraagd zijn aan de NPO, de omroepen en waar mensen om vragen op diverse social media platforms. Er kan en moet veel meer beschikbaar komen uit het Beeld en Geluid archief op de zenders en op NPO Start.

    Shula Rijxman kondigde tevens aan een paar weken geleden dat er meer Troost TV zou komen bij NPO3. Zelfs eerder beginnen. Om 21.30u al. Hier zie ik nog niets van terug in de programmering.

    Videotheek M wordt steeds korter en haar het niet bij het initiatief van DWDD. Men roept op om verzoekjes in te sturen maar als je ziet wat er vervolgens in Videotheek M zit kun je duidelijk zien dat de redactie dit gewoon bepaald en even snel iets fixt. Volgens Margriet van der Linden donderdag omdat de behoefte afneemt. Echt complete onzin! De behoefte aan die hele slechte talkshow van haar is er niet. De kijker weet hierdoor helemaal niet dat Videotheek M bestaat.

    De NPO zegt in te spelen op de behoefte van de kijker. Op veler verzoek zenden ze nu Toen was geluk heel gewoon uit in het weekend op NPO1. Ze zijn begonnen bij het laatste seizoen. Doe het dan niet.

    Vanavond op prime-time NPO1 start AVROTROS weer midden in het seizoen met herhalingen van een Flikken serie. Dit maal het vorig jaar al uitgezonden seizoen van Flikken Rotterdam. Terwijl de nieuwe serie Koppensnellers op NPO3 staat geprogrammeerd. Bijna niemand die deze laatste nu ziet. Heel raar! Of had voor NPO1 een serie of programma van langer geleden uitgezonden of had een Belgische serie aangekocht zoals Beau Sejour of het nieuwe seizoen van Wie is de Mol België.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*