NPO Best brengt grootste showprogramma’s terug op de buis

Deze kerstvakantie komt NPO Best met een serie programma’s  over de grootste Nederlandse amusementsproducties worden onthuld in het reünie-programma Showtime. In de reeks, die van 21 t/m 30 december wordt uitgezonden op NPO1, worden de makers van vroeger opnieuw bij elkaar gebracht, om herinneringen op te halen aan hun grote succes. De reünie van de medewerkers brengt ontroerende verhalen met zich mee over onvergetelijke momenten uit die tijd.

Welke ondeugende dingen gebeurden er bij Sterrenslag? Hoe ontketende Hennie Huisman een nationale ramp met zijn Soundmixshow? In de aflevering over De Soundmixshow kijken Hennie Huisman, Jaques d’Ancona en Margriet Eshuijs terug op de tijd dat ze samenwerkten. Ook de 1-2-3 Show met Ted de Braak mag zeker niet ontbreken in het rijtje van grote amusementsprogramma’s. Ted spreekt samen met Barrie Stevens en Mariëtte Bruggeman over de show waarin zovele kandidatenparen streden voor grote prijzen en geld.

Eén van de meest succesvolle amusementsprogramma’s uit de geschiedenis is ongetwijfeld De Flip Fluitketel Show met André van Duin. In deze uitzending van Showtime wordt André verrast door zijn medespeler Guus Verstraete in de Poffertjeskraam, destijds het welbekende decor van de show. Naarmate de aflevering vordert ziet wordt André keer op keer verrast door zijn andere medespelers en de regisseur. Als de groep eenmaal compleet is, beginnen de legendarische verhalen en gaat de kijker voor heel even terug in de tijd.

 

Showtime is in de kerstvakantie op de volgende dagen te zien op NPO1:

 

Dag:

Tijd:

Programma:

Maandag 21 december

17.15 uur

De Soundmixshow

Dinsdag 22 december

17.15 uur

Sterrenslag

Woensdag 23 december

17.15 uur

De 1-2-3 Show

Donderdag 24 december

17.15 uur

De Flip Fluitketel Show

Maandag 28 december

13.25 uur

De Berend Boudewijn Kwis

Woensdag 30 december

12.30 uur

Showmasters

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*