Nomineer jouw Omroepvrijwilliger van het Jaar

Nomineer jouw Omroepvrijwilliger van het Jaar

Stel je eens voor: een lokale publieke omroep zonder vrijwilligers. Dat is onbestaanbaar. 

Zo’n 20.000 intern opgeleide vrijwilligers zetten zich iedere dag, vanuit verschillende rollen, in voor hun omroep en de onafhankelijke lokale nieuwsvoorziening. 

Met de uitreiking van de nieuwe titel Omroepvrijwilliger van het Jaar staan we stil bij de belangrijke rol die de vrijwilliger speelt binnen al die omroepen – van klein naar groot – en willen we ze de erkenning en waardering geven die ze verdienen. 

We roepen omroepen dan ook op om een vrijwilliger binnen hun omroep te nomineren om hem of haar in het zonnetje te zetten. Dat kan natuurlijk een lastige keuze zijn, maar wellicht is er net die ene vrijwilliger die dit jaar die extra aandacht verdient. Dat kan gaan om een bijzondere bijdrage of prestatie die is geleverd. Of juist die persoon die er altijd is om de omroep en anderen te helpen. Het kan die drijvende kracht zijn achter de schermen. 

De Omroepvrijwilliger van het Jaar wordt gekozen door de omroepen zelf. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Het is eenvoudig. Vul het formulier in met onder meer de motivatie en stuur je aanmelding in. Ga hiervoor naar de webpagina van de Omroepvrijwilliger van het Jaar. Aanmelden kan vanaf nu tot en met donderdag 29 april.

Stemmen
Van zaterdag 1 mei tot en met dinsdag 18 mei kan er door de omroepen gestemd worden op de kandidaten die zijn voorgedragen. 

Nominaties
Op donderdag 20 mei maken we de vijf genomineerden bekend die de meeste stemmen hebben ontvangen. 

Uitreiking
De uitreiking van de Omroepvrijwilliger van het Jaar vindt plaats tijdens de digitale uitreiking van de Lokale Media Awards op vrijdag 11 juni

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*