Nominaties Zilveren RadioSterren 2016 bekend

Wie zijn volgens het publiek de beste radioman en radiovrouw van het afgelopen jaar? Vandaag zijn de nominaties bekendgemaakt voor de Zilveren RadioSter Man en Vrouw. In de uitzending bij Bart Arens (Aan De Slag, AVROTROS NPO Radio 2) en Jan-Willem Roodbeen (Roodshow Late Night, AVROTROS NPO Radio 2) zijn de kanshebbers verrast met het nieuws.

Genomineerden Zilveren RadioSter Man 2016
De drie kanshebbers voor de Zilveren RadioSter Man zijn (alfabetisch op achternaam):

• Gerard Ekdom (VARA – NPO Radio 2)
• Bert Haandrikman (KRO-NCRV – NPO Radio 2)
• Rob Stenders (AVROTROS – NPO Radio 2)

Radio 2-dj Bert Haandrikman won de Zilveren RadioSter Man twee keer (in 2013 en 2015), in 2014 was hij finalist. Gerard Ekdom was in 2011 en 2012 de populairste dj van Nederland. Rob Stenders staat voor het eerst in de top 3 van beste radioman.

Genomineerden Zilveren RadioSter Vrouw 2016
De drie kanshebbers voor de Zilveren RadioSter Vrouw zijn (alfabetisch op achternaam):

• Eva Koreman (BNN – NPO 3FM)
• Roosmarijn Reijmer (VPRO – NPO 3FM)
• Annemieke Schollaardt (AVROTROS – NPO 3FM)

Roosmarijn Reijmer won vorig jaar na vijf nominaties voor het eerst de Zilveren RadioSter. Annemieke Schollaardt won de prijs voor beste radiovrouw in 2011 en heeft ook al vijf nominaties op zak. Eva Koreman wist vorig jaar de finale ook te halen.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de 11e editie van het RadioGala, gepresenteerd door AVROTROS-dj Jan-Willem Roodbeen, op donderdag 19 januari in Theater Gooiland. Hier wordt de publieksprijs voor beste programma, de Gouden RadioRing, uitgereikt en worden ook de winnaars van de RadioSterren bekendgemaakt. Daarnaast worden ook de vakjuryprijzen, de Marconi Awards, uitgedeeld.

Zie hier de bekendmaking van de nominaties Zilveren RadioSter Vrouw gisteravond in Roodshow Late Night.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*