NLZIET verhuist naar nieuw kantoor in mediastad

Na ruim 5 jaar verhuist NLZIET van de Koos Postemalaan op het Media Park naar een nieuw kantoor in het M-Mediagebouw in Hilversum.

Dit voormalige AKN-gebouw aan de ’s Gravelandseweg is onlangs geheel vernieuwd en omgedoopt tot M. De merknaam M is geïnspireerd op het M-vormige geluidsgolf-ontwerp van het gebouw Het vernieuwde mediagebouw is een smeltkroes van vakmensen, bedrijven en diensten met media in hun dna, waaronder KRO-NCRV, Universal Music Group en Bindinc. Per 1 juni zal NLZIET met haar ruim 20 medewerkers zich hier gaan vestigen.    

Niels Baas, directeur NLZIET: ‘We groeiden uit ons jasje op het Mediapark en nu we onlangs ons platform hebben vernieuwd werd het ook tijd voor een nieuw eigentijds kantoor in het hart van mediastad Hilversum.”

M is een initiatief van Stichting AKN. Eric van Stade (directeur AVROTROS en Niels van ‘t Hooft (bestuurslid Stichting AKN): ‘NLZIET is een belangrijk initiatief voor de toekomst van de Nederlandse commerciële- en publieke omroepen.  We zijn trots dat zij hebben besloten om zich te vestigen in het vernieuwde M-Mediagebouw.’ 

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst NLZIET kunnen kijkers op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse televisieaanbod bekijken. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV en smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame en maandelijks opzegbaar.

3 Comments

  1. Terwijl de omroepen zich willen/moeten vernieuwen (alweer) en terug willen naar het mediapark in Hilversum gaan ze weer een gebouw buiten dit park verbouwen en aanpassen. Wanneer stopt deze eeuwige verspilling van belastinggeld ?

    • Beetje zure reactie Gerard, organisaties groeien en krimpen, ze verhuizen. Dat geldt voor commerciële bedrijven en non-profit. Als ze naar Amsterdam waren verhuisd, aan het Vondelpark, dan had ik je gelijk gegeven. Maar dit is gewoon 500 meter opschuiven zodat ze voldoende ruimte hebben.

  2. @Gerard,
    Volgens mij zitten er flink omroepverenigingen buiten het mediapark: EO, AVROTROS, KRO-NCRV (hilversum), WNL en Powned (Amsterdam). Daarnaast is NLziet geen omroep, maar een gezamenlijke initiatief van RTL, NPO en Talpa. Het gaat dus niet om verspilling belastinggeld.

    Eerst even inlezen voordat je een reactie gaat achterlaten..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*