NLZIET lanceert een goedkoper abonnement met reclame

Vanaf vandaag introduceert tv-streamingdienst NLZIET het lager geprijsde abonnement ‘NLZIET Basis’. Dit nieuwe abonnement kost €7,95 per maand en bevat reclame in de VOD-content van de RTL- en Talpa-zenders. De VOD-content van NPO Plus blijft bij NLZIET Basis reclamevrij. Bij het Basis-abonnement van NLZIET kan men op één apparaat kijken, terwijl bij de overige NLZIET-abonnementen tegelijkertijd op twee apparaten kan worden gekeken.

Basis, Premium en Extra
Naast de introductie van het lager geprijsde NLZIET Basis, zal er voor de andere abonnementen een tariefwijziging worden doorgevoerd. NLZIET biedt naast maandabonnementen ook jaarabonnementen met korting aan.
Dit zijn de nieuwe abonnementsprijzen:
– NLZIET Basis: €7,95 per maand
– NLZIET Premium €9,95 per maand, of per jaar €107,40 (is 12 x €8,95)
– NLZIET Extra €11,95 per maand, of per jaar €131,40 (is 12 x €10,95)

Bij de NLZIET Premium- en Extra-abonnementen kunnen gebruikers alle VOD-content zonder reclame kijken en met meerdere apparaten tegelijkertijd tv-kijken. Diverse populaire programma’s, waaronder ‘B&B Vol Liefde’, ‘Kopen zonder Kijken’, en ‘GTST’, zijn exclusief vooruit te kijken met het Premium- en Extra-abonnement.

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de tv-streamingdienst NLZIET kunnen kijkers, zowel lineair als on demand, op één plek het meest uitgebreide online Nederlandse tv-aanbod bekijken, waaronder meer dan 40 live zenders van de mediagroepen NPO, RTL Nederland en Talpa Network, aangevuld met regionale omroepen, INPLUS, Pebble TV en de Vlaamse publieke zenders. Het NLZIET Extra-abonnement biedt aanvullende zenders: BBC First, BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News, History Channel, Crime + Investigation, E! Entertainment, Curiosity Channel en Euronews. Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Fire TV en smart-tv’s zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken.

9 Comments

 1. Laten ze bij NLZIET eerst de zenders eens attenderen dat hun VOD content in betere kwaliteit wordt aangeleverd, in net zo’n kwaliteit als de live streams van de zender. Er zit zoveel beeld kwaliteitsverschil in het kijken naar een VOD reclame vrij en het lineair kijken op tijd van uitzending. En dan heb ik het met name over de Talpa content.

  • Helemaal mee eens, en ze mogen ook wel eens wat aan de ondertiteling doen bij NLziet. Bij sommige programma’s met name die van Talpa is geen ondertiteling functie aanwezig. Ik kijk via de Apple TV app.

 2. In verhouding met NLZiet ben ik nog goedkoper uit bij Odido voor 12,50 met meer zenders en radio + terug kijken via de app op TV.

  • Maar ook reclame vrij terug kijken? Het mooie van NLZIET is de combinatie met NPO Plus en Talpa en RTL zenders, dus het is wel completer.

 3. Dit is een leuke marketingstrategie. Huidige abo is een toekomstige Premium, maar wel 12 euro goedkoper. Dus het is gewoon een tariefsverhoging

 4. Heel tevreden over nl.ziet. Makkelijk in gebruik, beeld kwaliteit prima, en goed betaalbaar.
  Alle zenders die ik wil zien zitten in het pakket, en ik kan in mijn eigen tijd terug kijken, geen gedoe met media kastjes e.d. echt een aanrader. Veel goedkoper dan bij een profinder. Goedkope internet, die is snel gevonden, en klaar ben je.

 5. Gebruik het al jaren. Wat ik niet begrijp is dat ze bij programma’s op het moment van uitzenden de ondertiteling niet bijvoegen. Alleen bij terug kijken. En content van RTL en Talpa krijgt nooit ondertiteling. Dus ook niet bij terug kijken. KPN app doet dat wel dus het is wel aanwezig.
  NLZIET werkt hier al jaren aan.

 6. Waar blijft de ondertiteling van RTL en Talpa programma’s? Hoog tijd voor een update. En beeldkwaliteit blijft achter.

  • Ik heb het aangekaart bij ze. Ze zijn er mee bezig en houden me op de hoogte, tenminste dat hoop ik dan maar. Kan geen kwaad om ze zelf ook te benaderen met deze klachten, hoe meer des te beter.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*