Nieuwe zaterdagavondshow van Paul de Leeuw op RTL4

Vanaf zaterdagavond 30 maart is de eerste programmareeks van Paul de Leeuw bij RTL te zien: ‘Paul Pakt Uit.’ Paul geeft kado’s weg op een grootse, lieve, hilarische of ontroerende manier, te midden van het studiopubliek én de negenkoppige huisband onder leiding van Stef de Hond. Ook gaat Paul het land in: zelfs in het holst van de nacht deelt hij kado’s uit.

Feelgoodshow
De anderhalf uur durende show is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Paul voelt zich als een vis in het water in ‘Paul Pakt Uit’: “Mensen blij maken met een klein gebaar, een kadootje, een liedje of een artiest. Kortom: in ‘Paul Pakt Uit’ ben ik de blije eikel!”

‘Paul Pakt Uit’ is een programma voor het hele gezin. Peter van der Vorst, Directeur Content & Marketing RTL: “Paul de Leeuw heeft als maker het grote talent om de harten van jong en oud te raken. Als er één programma is waarvoor je met het hele gezin op de bank kruipt, dan is het wel ‘Paul Pakt Uit’, een echte feelgoodshow met een knipoog. Precies het familiegevoel voor de zaterdagavond van RTL 4.” 

‘Paul Pakt Uit’ wordt geproduceerd door MediaLane.

‘Paul Pakt Uit’ is vanaf zaterdag 30 maart om 20:30 uur te zien bij RTL 4

1 Comment

  1. Super leuk programma .wij zijn blij dat de oude Paul weer terug is.Hoop echt dat hij ook nog gaat zingen,want dat kan hij super mooi

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*