Nieuwe AVROTROS-serie Jottum speelt in op de fantasie van kleuters

Eigenwijze hond Jottum en stoere kleuter Faye beleven samen grootse avonturen, als zij ontdekken dat ze met elkaar kunnen praten. Zit Faye haar tand los? Jottum weet wel raad. Je veters strikken? Dat is volgens Jottum niet nodig! Hij loopt toch ook zonder schoenen? Faye en Jottum zijn het niet altijd met elkaar eens, maar hebben altijd het beste met elkaar voor en worden dikke vrienden. De tiendelige serie Jottum is vanaf 20 februari iedere werkdag om 08.10 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin.

De juf van Faye breekt haar been, waardoor Faye op haar hond Jottum mag passen. Als ze thuis bij Faye zijn, ontdekken ze dat ze met elkaar kunnen praten. Hun geheimpje! Samen beleven ze elke dag een nieuw avontuur, herkenbaar voor alle kleuters.

Rolverdeling
Stem van Jottum: Buddy Vedder
Jottum: Eddie 
Faye: Quinthe Hozee
Moeder Faye: Alexandra Alphenaar
Buurman: Patrick Stoof
Meester: Meester Jesper
Juf: Jouman Fattal

De titelsong is gemaakt en gezongen door Nielson.

Jottum, vanaf 20 februari iedere werkdag om 08.10 uur bij AVROTROS op NPO Zappelin

3 Comments

 1. Ik las dat ze in Denemarken ook dienstplicht voor vrouwen gaan invoeren. Dit omdat de kans op directe oorlog met Rusland groter is geworden. Begin maar met een programma om de kleuters in Nederland harder te maken. Ik las dat de bereidheid in Nederland heel laag was om voor Nederland te vechten. Welke omroep komt met zo’n programma

  • Je kunt je vooraf nooit echt voorbereiden op een oorlog helaas.
   Nederland is ook te klein kwa manschappen en materieel om ook maar iets uit te voeren.
   Tuurlijk zouden er wel naast leuke programma ‘s voor kinderen , weerbaarheid programma’s moeten komen ipv al die eeuwige spelletjes.
   Dat het leven geen spel is, dat blijkt al even we zitten er nu middenin.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*