Nieuwe F1-commentatoren en Jorien van den Herik op De Perstribune van MAX

Het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1, ontvangt zondag 6 maart de nieuwe Formule-1-commentatoren van Viaplay: Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Verder is oud-Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik te gast.

Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, de mediagasten in het eerste uur van De Perstribune, zijn de Formule-1-commentatoren van het nieuwe Viaplay. Komende week maken ze hun debuut op de zender bij de Formule 1-testdagen in Bahrein, waar op 20 maart ook de eerste grand prix van het nieuwe seizoen op het programma staat. Valkenburg is de opvolger van Olav Mol. Hij verzorgde decennialang het commentaar bij de races. Oud-autocoureur Heemskerk wordt zijn co-host.

Jorien van den Herik, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, is vooral bekend als oud-voorzitter van Feyenoord. Tussen 1992 en 2006 zwaaide hij de scepter bij de club, die in die tijd onder meer twee keer landskampioen werd en de UEFACup won. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen is de inmiddels 78-jarige Van den Herik in Rotterdam lijstduwer voor 50Plus

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*