Nieuwe columniste én recordoplage voor MAX Magazine

Feest voor MAX Magazine! De gids viert niet alleen dat de betaalde oplage de 150.000 exemplaren per week is gepasseerd, maar verwelkomt ook een nieuwe columniste. Niemand minder dan radiomaakster Tineke de Nooij schrijft met ingang van deze week namelijk wekelijks een column voor MAX Magazine.

Tineke de Nooij: “Ik vind het fantastisch om naast mijn radiowerk nu ook wekelijks voor het MAX Magazine een column te mogen schrijven.”

Hoofdredacteur Peter Contant: “We hebben de vormgeving van een aantal rubrieken, columns en pagina’s aangepast. De columns van Farce Majeure en filelezer Heleen de Geest hebben een prominentere plek gekregen. De look & feel is verfrist en de inhoud nog beter op elkaar afgestemd. Tineke past met haar rubriek goed in deze bedding. Ik ben blij met haar komst.”

De oplagestijging van MAX Magazine blijft onverminderd doorgaan. De betaalde oplage van het blad (abonnees en losse verkoop) is deze week over de 150.000 exemplaren per week gegaan. Dat is een stijging van 20 procent sinds 31 december 2017 (bronnen: Media Competence en Betapress). MAX Magazine is al vijf jaar lang het enige in oplage stijgende omroepblad en het snelst stijgende magazine van Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*