Nieuw videoplatform Perspectives bundelt talks van professionals uit de digitale marketing, de media en de techindustrie

Result Recruitment Group, Big Shots , IAB Nederland en Dutch Digital Agencies lanceren vandaag Perspectives. Een online videoplatform waarop actuele en inspirerende videopresentaties van de grootste professionals uit de digitale marketing, de media en de techindustrie staan gebundeld.

Door het produceren en delen van de videotalks willen de initiatiefnemers de markt in deze onrustige en onzekere tijden dichter bij elkaar brengen. 

In de video’s staat iedere aflevering een andere spreker en een ander thema centraal. Zo vertelt Jeroen Verkroost in de eerste video hoe je als merk de digitale transformatie het meest succesvol doorloopt. In de daaropvolgende afleveringen deelt onder anderen David Barend hoe je een merk bouwt op social media, deelt Jarno Stolk zijn kennis over en ervaring met blockchain in de media en laat Anke Kuik zien waarom consent management de start van data driven marketing is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*