Nieuw seizoen van Daar Bleef Je Voor Thuis! trapt af met Staatsloterijshow

De podcastserie ‘Daar Bleef Je Voor Thuis!’ is terug met een derde seizoen. Tv-kenners Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens nemen in de eerste aflevering het legendarische televisieprogramma ‘de Staatsloterijshow’ onder de loep.

Er wordt teruggeblikt op het succes van de formule, de muziek, het decor en de spelletjes, met onder andere de zenuwslopende spiraal en de watertank. Maar ook de spin-offs en het succes van presentator Marc Klein Essink komen aan bod. Presentator Chiel van Praag was Marcs secondant op locatie en met hem aan de telefoon worden herinneringen opgehaald aan het programma én aan de hevige strijd tussen de Staatsloterij met de Postcode Loterij. Ook deelt Chiel veel verhalen en anekdotes achter de schermen bij de opnames. Over hoe mensen thuis werden overvallen en hun huis ineens het decor vormde van een spelshow of hoe bezoekers van de Efteling tijdens een dagje uit zomaar in de prijzen konden vallen.

Chiel van Praag

In de tweewekelijkse podcastserie ‘Daar Bleef Je Voor Thuis’ houden mediakenners Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens op ietwat chaotische wijze nostalgische televisieshows uit hun kinder- en jeugdjaren (de jaren ’80, ’90 en ’00) tegen het licht. Ze boordelen of ze anno nu nog steeds thuis zouden blijven voor de kijkcijferhits van toen en bellen met fans of makers. Ook rakelen ze de grootste tv-flops uit de Nederlandse tv-historie nog even op. De aflevering zijn te beluisteren via alle grote podcastplatforms en via deze link.

Daar Bleef Je Voor Thuis is onderdeel van Topcast Media.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*