Nieuw programma over inspirerende leiders op New Business Radio

Op donderdag 8 februari a.s. start online zakenzender New Business Radio met een nieuw programma over leiderschap. Het programma ‘Van A tot Z Succesvol’ wordt gepresenteerd door groeiondernemer, spreker en auteur Hessel Jan Smink.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om?

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 10.00 en 11.00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Tijdens de eerste uitzending op 8 februari is AVROTROS-presentator Frits Sissing te gast.

Hessel Jan Smink: “Ik kijk uit naar mijn eerste programma op New Business Radio en uiteraard ook de vernieuwende manier om mensen via radio en podcast, op eenvoudige wijze, het inzicht te verschaffen dat zij zelf de basis vormen voor een succesvol leven. Daar wordt je écht gelukkig van!”

Presentator Hessel Jan Smink begeleidde 15 jaar lang raden van bestuur, managementteams, sportteams, topsporters en bondscoaches. De adviezen die hij deze leiders gaf tijdens ruim 1000 coachingsgesprekken, zijn niet alleen terug te vinden in zijn ‘Zakboek voor succesvolle managers & coaches’, maar vormen ook de leidraad voor dit nieuwe radioprogramma.

Over New Business Radio
New Business Radio is onderdeel van YPCA, De Radiofabriek, waar ook Traffic Radio en ALLsportsradio onder vallen. New Business Radio is dé online zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*