Nieuw programma Joris Linsen

Joris Linsen portretteert ook in zijn nieuwe programma excentriekelingen, hij zoekt dit keer Nederlanders op in het buitenland.

Joris Linsen, foto: Rogier VeldmanIn Joris’ Wereld portretteert Joris Linsen unieke mensen en bijzondere werelden. Hert programma is op 25 november voor het eerst te zien bij de NCRV op NPO1. Het programma zal vijf weken te zien zijn. 

“Na zes succesvolle jaren Joris’ Showroom is dit nieuwe programma weer een stapje verder. De mooie portretten van excentriekelingen zijn gebleven, maar ik heb mijn blik verruimd naar het buitenland, waar veel aparte Nederlanders een eigen wereld hebben gecreëerd. Elke aflevering portretteer ik ook een opmerkelijke groep en kijk ik rond in hun wereldje.”  – Joris Linsen

In november verschijnt ook het fotoboek Joris’ Wereld, met portretten van mensen uit Joris’ Wereld en Joris’ Showroom. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Jasper van Bladel. Linsen verwoordt bij de foto’s de inspiratie die hij uit de ontmoetingen met de geportretteerden heeft gehaald.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Nieuwe en vernieuwde programma’s bij KRO-NCRV | spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*