Nieuw AVROTROS-programma met Martijn Fischer

Iedereen heeft wel zo’n verhaal dat zo bijzonder, grappig of bizar is dat het op iedere verjaardag een succes is. Zo een waarvan men zegt: “Daar had ik bij moeten zijn”. In het nieuwe AVROTROS-programma ‘Je had erbij moeten zijn’, gepresenteerd door Martijn Fischer, krijgen verhalen van verschillende bekende gezichten eindelijk het podium dat ze verdienen. Acteurs Tim Haars, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung en Loes Schnepper kruipen samen met Martijn in de huid van de hoofdrolspelers en spelen het na zoals het gebeurd is. De vertellers blijven aan het woord, dus aan de acteurs om de verhalen playbackend tot leven te brengen. Een hilarische ode aan de anekdote. Zo ben je er toch nog een beetje bij!

Per aflevering vertellen twee bekenden hun waargebeurde verhaal. Zo haalt Bastiaan Ragas een lugubere grap uit die volledig uit de hand loopt. Vertelt Richard Groenendijk een verhaal over topsport, Barbies en dromen die niet altijd uitkomen. Klaas van der Eerden komt tijdens het sporten in een levensbedreigende situatie terecht en Henny Huisman kijkt terug op een bijzondere lunch met een wereldleider. Andere bijzondere, grappige en bizarre verhalen worden verteld door Dennis Weening, Olga Commandeur, Hans Kazan, Dave von Raven, Ron Boszhard en Leontien van Moorsel. 

Kortom; ‘Je had erbij moeten zijn’ brengt een ode aan de anekdote.
Je had erbij moeten zijn, vanaf donderdag 5 september om 22.20 uur bij AVROTROS op NPO 1

2 Comments

  1. Wat een creatieve armoede.
    Nagenoeg het zelfde format is al geflopt het afgelopen jaar op notabene de zelfde zender en ook met Anne Marie Jung. Nu gaan we het dus weer proberen met ja hoor bekende Nederlanders. Laat NPO nou eens een voortouw nemen en stoppen met amusement met bekende Nederlanders. Als de AVROTROS dit niet wil dan wordt het misschien toch eens tijd om commercieel te gaan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*