Niek Barendsen en Henk Groener op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur programmamaker Niek Barendsen en handbalcoach Henk Groener.

Niek Barendsen, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is onder meer schrijver en programmamaker. Momenteel is hij op tv met ‘een snelcursus religie’, het NTR-programma Oh, mijn hemel. Ook schreef en schrijft Barendsen sketches en scènes voor onder meer Kopspijkers, Het Klokhuis en voor de serie Welkom in….

Henk Groener, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, was jarenlang bondscoach van de handballers. Eerst bij de mannen en later bij de vrouwen. Met de vrouwen haalde hij zilver op het WK en een vierde plaats op de Olympische Spelen van Rio. Per 1 januari gaat Groener aan de slag als coach van de Duitse handbalvrouwen.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag in Weert bij handboogschutter Sjef van den Berg. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij de tv-programma’s van afgelopen week en dan met name de kinderprogramma’s.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 26 november
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*