Nickelodeon organiseert grootste familiefestival van Nederland

Nickelodeon organiseert zondag 26 augustus 2018 voor de eerste keer het ‘Nickelodeon Familie Festival’. Het evenement vindt plaats op het Almeerderstrand in Almere en is speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouders. De dag staat in het teken van optredens van bekende Nederlandse artiesten en activiteiten geïnspireerd op de vele programma’s van Nickelodeon. Voor de organisatie van het festival werkt het Viacom Kids & Family-merk samen met evenementbureau Tribe Company, bekend van onder meer De Vrienden van Amstel LIVE! en Strandfestival ZAND.

De tijd is rijp voor een eerste Nickelodeon Familie Festival’, legt Nickelodeon Vice President Victor Coolman uit. ‘De combinatie van livemuziek en de totale Nickelodeon-beleving zorgt voor een stranddag vol familieplezier. Samen met Tribe Company, dat de festivallocatie goed kent en jarenlange ervaring heeft met het organiseren en produceren van festivals, hopen we een sterke eerste festivaleditie neer te zetten.’ Tribe Company directeur Machiel Hofman vult aan: ‘Een festival speciaal voor de hele familie op het strand van Almere biedt natuurlijk enorm veel leuke mogelijkheden voor actieve Nickelodeon gerelateerde activiteiten. Daarnaast richten we de programmering op artiesten die het goed bij de hele familie.’

Het Nickelodeon Familie Festival duurt van 10:00 tot 18:30. Op www.nickelodeon.nl/festival staat binnenkort alle programma-informatie over artiesten en activiteiten die gaan plaatsvinden op het festival.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*