New Business Radio doet live verslag vanaf PROVADA 2018

De programmering van New Business Radio staat deze drie dagen grotendeels in het teken van PROVADA. Dagelijks wordt vanuit de RAI in Amsterdam, van 12:00 tot 16:00 uur, een speciaal programma verzorgd door Frits Sissing, Fabienne de Vries en Ron Lemmens.

De gehele middag komen inspirerende ondernemers aan het woord en worden luisteraars bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de vastgoedwereld.

“Een mooi initiatief dat we samen met New Business Radio opgepakt hebben om ook langs deze weg verslag te doen en impact te creëren vanaf de PROVADA”, aldus Peter Schreuter Managing Director van PROVADA.

Jaarlijks bezoeken meer dan 24.000 vastgoedprofessionals PROVADA voor kennis, inspiratie en de vele netwerkgelegenheden.

Op donderdagmiddag 7 juni zal ook het programma MediaMatters, over innovaties in de mediasector, live vanaf PROVADA komen en in het teken staan van de vastgoedmarkt.

New Business Radio is onder meer te beluisteren via www.newbusinessradio.nl/player, TuneIn en www.onlineradio.nl

New Business Radio is dé online zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*