NEP zoekt een stagiair HBO elektrotechniek / bouwkunde / facility

Ben jij op zoek naar een leerzame en leuke stage HBO Elektrotechniek of Bouwkunde in de innovatieve omgeving van NEP op het Mediapark?

Bij NEP zijn wij op dit moment hard op zoek naar een stagiair(e) voor het ondersteunen van de afdeling Facility. Tijdens je stage houd je je bezig met allerlei elektrotechnische werkzaamheden in onze gebouwen. Je bent medeverantwoordelijk voor het maken van het EED-rapport, update van technische gegevens en de verwerking ervan, (nood)verlichting, schakelmateriaal en kunt zelfstandig kleine elektrotechnische aanpassingen verrichten. Daarnaast hebben we een aantal leuke projecten liggen die aansluiten bij het innovatieve bedrijf dat NEP is en een mooie uitdaging voor jou kunnen zijn.

Ben jij minimaal 3 maanden beschikbaar en ben je op zoek naar een leuke leerervaring?

Ben jij?

  • Analytisch
  • Natuurlijk technisch, maar ook creatief?
  • Een teamplayer
  • Ambitieus

Wil je meer weten over deze stage?
Aarzel dan niet en reageer of stuur direct je CV naar werkenbij@nepgroup.com

Over NEP The Netherlands
Bij NEP maken we de grootste live- en broadcast evenementen ter wereld mogelijk en faciliteren we de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent van creatie tot management en wereldwijde distributie.

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*