Frits Bom weer even terug op tv

Nostalgiezender ONS brengt binnenkort de serie ‘150 Jaar Havenarbeid’ met de onlangs overleden Frits Bom naar televisie. De serie over havenarbeiders was al langer op DVD verkrijgbaar, maar is niet eerder op televisie uitgezonden.

De serie 150 Jaar Havenarbeid is een filmisch relaas van programmamaker, havenman én Rotterdammer Frits Bom. Met prachtige opnames uit de archieven en interviews met havenarbeiders. En voor Frits Bom zelf: een magnum opus. Frits Bom was zelf opgeleid tot havenarbeider, en juist de daaraan verbonden diploma’s zouden de basis leggen voor een succesvolle carrière als Ombudsman, Consumentenman, Vakantieman en televisieman. Kortom: een bekende programmamaker die altijd kon bogen op een miljoenenpubliek.150 jaar Havenarbeid biedt een kijkje in de geschiedenis van de Rotterdamse haven en het leven van de Rotterdamse havenarbeider, vol gevoel en humor verfilmd door Frits Bom. De serie is 9 februari iedere vrijdag om 20:00 uur te zien bij ONS.

De nostalgiezender brengt deze maand ook veel andere legendarische tv-series weer terug op de buis, waaronder The Flying Doctors, Herenstraat 10 en George & Mildred.

Spreekbuis.nl interviewde Frits Bom in september voor het laatst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*