NEP verlengt huurcontract op Media Park

Media Park Enterprise heeft onlangs haar huurovereenkomst langjarig verlengd met NEP The Netherlands, onderdeel van NEP Group.

NEP is met haar hoofdkantoor gevestigd in het Studiocentrum, waar ook studio 1, studio 2, studio 11 en 20 zich bevinden van in totaal 13.500 m2 VVO. Vanuit deze studio’s worden verschillende tv-programma’s zoals Ziggo Formule 1 Café, Veronica Inside, RTL Darts, Kassa, VTBL en Café Hendrikse en Genee opgenomen en uitgezonden. Daarnaast heeft NEP haar datacentercapaciteit uitgebreid met een hypermodern datacenter en beslaat nu 2.200 m2 VVO in het Decorcentrum op het Media Park.

Van the Passion tot Defqon.1
NEP is een full-service facilitair mediabedrijf en voorziet productiehuizen van de mediatechnologie die het mogelijk maakt om grote televisie- en live events te produceren en zichtbaar te maken, waaronder The Passion, Defqon.1 en de registratie van The Voice Of Holland in Studio 24 op het Media Park.

Buitengewoon broadcast datacenter
De dienstverlening van NEP wordt in Nederland gefaciliteerd vanuit eigen datacenters. Recent is het huidige datacenter in het Decorcentrum op het Media Park grootschalig uitgebreid om aan de toenemende vraag naar aanvullende capaciteit te voldoen. Het inrichten van het nieuwe datacenter gebeurt in verschillende fases, waarbij uiteindelijk meer dan driehonderd nieuwe 19” racks in een totale ruimte van 2.200 m2 worden geplaatst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*