NEP registreert groots 538 Koningsdag-spektakel

Voor de derde keer op rij verzorgt NEP de registratie van 538 Koningsdag in Breda waar 40.000 feestgangers zich op het Chasséveld zullen melden. Met twee registratiewagens, negentien camera’s en ruim vijftig man crew pakt NEP groter uit dan ooit tevoren.

Sinds het oranjegekleurde feest van Radio 538 drie jaar geleden in bruisend Breda neerstreek, heeft NEP de registratie voor haar rekening genomen. Met meer podia en meer artiesten dan ooit tevoren belooft het wederom een indrukwekkend schouwspel te worden. Dat vereist vanuit NEP eveneens de nodige mankracht en technologie.

Twee registratiewagens voor 3 regies

De fonkelnieuwe UHD2 registratiewagen is – met in haar kielzog de NL9 – richting Noord-Brabant gereden. Daar werken ruim vijftig mensen aan de opbouw en registratie van het evenement. Met negentien camera’s wordt het volledige evenement live geregistreerd en uitgezonden op TV 538, inclusief backstage beelden. Tussen 12.00 uur en 17.00 is 538 Koningsdag tevens live te volgen op SBS6. NEP verzorgt tot slot ook de schermregie van het event en is verantwoordelijk voor alle verbindingen van en naar Breda toe. Om deze drie facetten in goede banen te leiden, wordt de NEP-crew, verspreid over twee regiewagens, ingezet.

Jong talent

Het evenement is voor NEP tevens een mooie mogelijkheid om jong talent in te zetten, zoals in overleg met 538 ook wel gebeurt tijdens Das Coen und Sander Fest en ADE. Rob van den Bree, Projectmanager NEP: “Junioren in ons opleidingstraject kunnen – uiteraard onder begeleiding van senior krachten – op locatie ervaring opdoen en proeven van de sfeer. En gelijk op het hoogste niveau. Dat doen we in samenwerking met 538. Voor ons is het geweldig als een dergelijke partij daarvoor openstaat.”

538 Koningsdag vindt op zaterdag 27 april plaats in Breda van 12.00 uur tot 22.00 uur. Een recap van het spektakel wordt om 23.30 uur uitgezonden op SBS6. Onder andere Stuk TV, Kris Kross Amsterdam, Miss Montreal en Ronnie Flex maken hun opwachting.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*