Na Sky Radio wordt ook Net5 The Christmas Channel

Net5 transformeert in de maand december in The Christmas Channel. In deze feestelijke maand slaat de zender de handen ineen met Sky Radio The Christmas Station om iedereen een onvergetelijke kerstperiode te bezorgen. Zo is de populaire Sky Xmas Top 50 dit jaar niet alleen te beluisteren op Sky Radio; de grootste kersthits zijn ook op eerste en tweede kerstdag, met videoclips en aangevuld met anekdotes van verschillende BN’ers, te zien bij Net5. Daarnaast keert op kerstavond De Grote Muziekquiz terug. In een kerstjasje! Ook kan de kijker wegzwijmelen bij grote filmklassiekers als Love Actually en die uit de Bridget Jones-reeks. Kortom: het belooft een knusse en warme winter te worden bij Net5!

Sky Radio Xmas Top 50
Elk jaar kunnen luisteraars bij Sky Radio genieten van non-stop de beste kersthits. Daarnaast is ook altijd de Sky Xmas Top 50 te horen, een hitlijst met de 50 favoriete kersthits van de luisteraars. In december is de hitlijst voor het eerst ook te zien op tv: bij Net5. Verschillende bekende Nederlanders nemen de kijker mee op een nostalgische reis door de wereld van kerstmuziek en de warmste kerstgedachtes. Welke herinneringen hebben de speciale gasten aan de kersthits en welke tradities zetten zij al jaren voort?

Sky Xmas Top 50 is op 25 en 26 december om 20.30 uur te zien.

De Grote Kerstmuziekquiz
Op kerstavond is De Grote Muziekquiz terug, helemaal in kerstsfeer. Onder leiding van Erik van der Hoff strijden twee teams van BN’ers tegen elkaar. Welk team heeft de meeste kennis van kersthits en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

De Grote Kerstmuziekquiz is op 24 december om 20.30 uur te zien.

Films
De decembermaand is een betoverende maand vol bijzondere momenten, samenzijn, gezelligheid en natuurlijk films! De kijker kan in aanloop naar de feestdagen bij Net5 smullen van meer dan 50 heerlijke kerstfilms, waaronder bekende klassiekers als The HolidayLove Actually,Nanny McPheeCharlie and the Chocolate Factory en de Bridget Jones-reeks.

9 Comments

 1. Waarom?
  De meeste mensen zijn lid van een video streaming dienst. Rond kerst staat het vol met kerstfilms. Daar heb je geen Net5 voor nodig.

 2. Ek jaar kunnen luisteraars genieten !!! ja ja de mensen worden nog eens doodziek van die zender , een zender zonder ziel , zonder gedachte er achter , en veel herhalingen van een nummer. Ik heb respect en bewondering voor de vele kleine internet zenders die met weinig geld iets iets leuks doen met hum programmering . daar zit het echte talent , het radio gevoel hebben , en voor de luisteraar zijn ,iets wat de grote zenders niet zijn .
  Want die zijn er niet voor de luisteraar, maar voor de adverteerder

  • Ik zou Tina Nijkamp vol op NET5 zetten. Heeft met SBS6 bewezen te weten de kijker te bedienen, moest vanwege priv√©omstandigheden noodgedwongen vroegtijdig stoppen.

 3. Luister maar eens naar Radio Monique 918; een internetzender die steeds beter wordt.
  Devriendenvanderadio besteden op deze zender a.s. zondagavond aandacht aan 50 jaar Soulshow van Ferry Maat.
  Volgende week zondagavond hebben ze De Nederlandse War Of The Worlds

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*