MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch breekt records in Vlaanderen

MTV’s realityserie Ex On The Beach Double Dutch, dat zijn derde seizoen beleeft, breekt alle records op MTV Vlaanderen. De reeks, waar acht sexy singles in een broeierige tropische omgeving verblijven en verrast worden door de komst van hun ex, houdt de gemoederen flink bezig. Aflevering 5 brak het kijkcijferrecord met 96 duizend kijkers en is daarmee de best bekeken aflevering ooit op MTV Vlaanderen.

In de doelgroep 15-24 jaar was MTV de #1 zender in Vlaanderen tijdens de uitzending en bereikte bijna een kwart (24%) van de jongeren en jongvolwassenen met de spraakmakende show. Seizoen 3 heeft in totaal inmiddels al meer dan een miljoen kijkers via TV bereikt in Vlaanderen.

Via YouTube zijn de korte teasende clips en specials meer dan 1,3 miljoen keer bekeken. Via de MTV app en site zijn de afleveringen van het derde seizoen van Ex On The Beach Double Dutch al 1,6 miljoen keer gestreamd.

image

De zichtbaarheid op social en online media is imposant voor Ex On The Beach. In de afgelopen drie maanden genereerden berichten via online nieuws, lifestyle – en sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter meer dan 10 miljoen impressies.

Bron kijkcijfers: CIM Audimetrie live+7
Bron online en social media: Coosto
Bron YouTube: YouTube analytics, N.B. Het Nederlandse YouTube-kanaal van MTV is zowel in gebruik voor Nederland als België.

Over MTV Benelux
MTV
is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van ’s werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch, Double Trouble en Dutch Ridiculousness. MTV is in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.be.

Over Viacom Benelux
Viacom International Media Networks is één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Viacom creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows, games en apps. Naast internationale shows brengt Viacom Benelux lokaal geproduceerde shows voor televisie en web. De zenderportfolio van Viacom Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV, de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike en de Kids & Family-merken Nickelodeon en Nick Jr. Stuk-voor-stuk entertainmentmerken die behoren tot de grootste van de wereld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*