MOLTALK: speciale Wie is de Mol?-nabeschouwing

Op donderdag 1 januari start het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? en ook dit jaar wordt de speciale nabeschouwing onder de naam MolTalk worden uitgezonden op avrotros.nl/wieisdemol. Dit keer presenteren oud-kandidaten Vivienne van den Assem en Patrick Martens MolTalk vanuit VondelCS in het Vondelpark te Amsterdam. In deze live nabeschouwing bespreken Vivienne en Patrick elke donderdagavond samen met (oud)-kandidaten en andere gasten de Wie is de Mol? afleveringen en opdrachten. Daarnaast behandelen ze complotten, theorieën en app-resultaten. Oftewel, ze speuren verder naar de Mol.

Vivienne van den Assem
Vivienne was kandidaat in 2009, de serie die zich afspeelde in Noord-Ierland en Jordanië. Ze wist Jon van Eerd als Mol te ontmaskeren en won daarmee de geldpot van €22.650. Vivienne presenteerde eerder de jeugdprogramma’s Te Leuk om Waar te zijn, ZappSport en Mijn Vader is de Beste en acteerde in onder andere Goudkust en Onderweg Naar Morgen. 

Patrick Martens 
In 2008 ging de fanatieke Patrick in Mexico op jacht naar de Mol waar hij helaas net voor de finale naar huis moest. Het presenteren van MolTalk is voor hem geen onbekend terrein, hij is vorig seizoen tweemaal sidekick geweest van het programma. Patrick is onder meer bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden en als presentator bij Nickelodeon. Tegenwoordig presenteert hij verschillende programma’s op de kinderzender Telekids.

Voor meer informatie: avrotros.nl/wieisdemol

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*