Mirjam de Graaff wint Tineke Trofee 2021

Elk jaar reikt Tineke de Nooij de Tineke Trofee uit en dit keer is de prijs uitgereikt aan Mirjam de Graaff, de zus van Bart de Graaff en al 19 jaar de (mede)drijvende kracht achter de Bart de Graaff Foundation, ook wel Bart Foundation genoemd. En het is dubbel feest vandaag omdat Tineke (1941) 80 jaar is geworden waarbij The LSB Experience voor een gezellig verjaardagsoptreden zorgde.

In deze speciale verjaardagsuitzending van TinekeShow tussen 12.00-14.00 uur mocht Tineke vanwege haar 80-jarige verjaardag het tijdslot overnemen van Lunch Lekker met Daniël Dekker. Ze werd verrast door chef-kok Antoine Hermans, voorheen bekend van restaurant De Hoefslag, en nu van eigen cateringbedrijf Huize Hermans, die met verjaardagslekkers langskwam bij Tineke in de studio.

Het eerste jaar ontving Tineke de trofee zelf uit handen van MAX-directeur Jan Slagter. De daarop volgende jaren reikte  Tineke de trofee uit aan kunstenaar Herman Verheul, muzikant Maarten Peters, Miranda Heijdra van Stichting Superkatten en Lisa Staal van Girl Project. En dit jaar dus aan Mirjam de Graaff van Bart Foundation.

Tineke de Nooij: “Na een gesprek voor mijn podcast met de beste vrienden van Bart de Graaff vond ik het na 19 jaar hoog tijd worden om deze mooie stichting eens in het zonnetje te zetten. Mirjam heeft als zus van Bart en als een van de drijvende krachten achter deze stichting deze Trofee dik verdiend. De Bart de Graaff Foundation helpt al 19 jaar Bikkels, oftewel jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Ik heb daar enorme bewondering voor“. 

TinekeShow
Elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur 
Op NPO Radio 5
Presentatie: Tineke de Nooij

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*