Mindshare deelt eerste resultaten van Nederlands podcast onderzoek

Vanaf vandaag kun je luisteren naar de Digital Audio Podcast! Een podcastserie van de taskforce Digital Audio, onderdeel van VIA Nederland. In deze nieuwe podcast serie neemt de VIA taskforce Digital Audio je mee door verschillende thema’s op het gebied van digital audio. Het vorige week gepubliceerde digital audio landschap voor Nederland staat daarbij centraal. In aflevering 1 wordt afgetrapt met het onderwerp podcasting! 

Mindshare Nederland heeft in December een onderzoek gepubliceerd naar het bereik, profielen, luistergedrag en motivaties rondom podcasting in Nederland. Taskforce lid Jerrel Arkes gaat in de eerste aflevering van de Digital Audio Podcast in op dit onderzoek en praat erover met René Aarden, Business Intelligence Director bij Mindshare.  

Het onderzoek is in december gedeeld met diverse publishers en komt binnenkort voor iedereen beschikbaar als download. In deze podcast worden alvast een aantal belangrijke conclusies gedeeld. 

Over VIA Nederland:

VIA is hét netwerk dat de hele marketingketen verbindt en samen met de meer dan 250 leden de markt vooruit helpt. Een netwerk waarin plaats is voor data, media, creatie, technologie en voor iedereen in de branche. Dit wordt gedaan vanuit een dertiental taskforces, waaronder de taskforce Digital Audio.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*